Fashion Pills


FASHION PILLS:

Τα Fashion Pills είναι πόντοι της Marmalady Clothing Bar που μαζεύεις από κάθε σου αγορά & μπορείς να εξαργυρώσεις όσα θέλεις, όποτε θέλεις!

Πως μαζεύω τα Fashion Pills ?
Για να αρχίσεις να μαζεύεις Fashion Pills θα πρέπει να είσαι μέλος της Marmalady Clothing Bar & να είσαιi συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου, αν δεν είσαι μπορείς να γίνεις τώρα εδώ!
Με κάθε αγορά σου μαζεύεις Fashion Pills.

Πόσα Fashion Pill κερδίζω με την αγορά μου ?
Tο 1€ αντιστοιχεί σε 1 Fashion Pill. ( π.χ Για αγορές 100€ έχεις 100 Fashion Pills. ) Τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις όποτε θέλεις.

Τι αξία έχουν τα Fashion Pills ?
Αν έχεις 100 Fashion Pills έχεις 10€
αν έχεις 140 Fashion Pills έχεις 14€
αν έχεις 200 Fashion Pills έχεις 20€ να εξαργυρώσεις στην αγορά σου

Πως εξαργυρώνω τα Fashion Pills ?
Πριν ολοκληρώσεις την αγορά σου (check out) εφόσον είσαι συνδεδεμένη στον λογαριασμό σου, μπορείς να δεις πόσα Fashion Pills έχεις, την αξία τους και πόσα κερδίζεις με τη νέα σου αγορά. Στο πεδίο “FASHION PILLS” συμπληρώνεις τον αριθμό που θέλεις να εξαργυρώσεις. Τα Fashion Pills μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε παραγγελίες άνω των 20€.

Μπορώ να εξαργυρώσω τα Fashion Pills μου σε προϊόντα που έχουν έκπτωση ?
Δεν μπορείς να εξαργυρώσεις τα Fashion Pills σου σε προϊόντα που βρίσκονται σε προωθητική ενέργεια (έκπτωση/προσφορά) . Με την αγορά τους όμως μαζεύεις Fashion Pills.

Που μπορώ να δω τα Fashion Pills μου ?
Με το που συνδεθείς στο λογαριασμό σου θα σου εμφανιστούν τα Fashion Pills σου.

Όταν εξαργυρώνω Fashion Pills κερδίζω Fashion Pills από την νέα παραγγελία μου ?
Το κάθε Fashion Pill που εξαργυρώνεις ξανά προστίθεται στους ”πόντους” σου. ( δηλ. Εάν από τις αγορές σου έχεις μαζέψει 500 ( 50€ ) Fashion Pills και κάνεις μια αγορά που κοστίζει 100€ και θέλεις να εξαργυρώσεις τα 200 ( 20€ ) Fashion Pills θα έχεις υπόλοιπο 300 ( 30€ ) Fashion Pills από τις προηγούμενες αγορές σου +100 ( 10€ ) Fashion Pill από τη νέα σου παραγγελία.


Έχω γενέθλια σήμερα, κερδίζω κάποιο δώρο?

Την ημέρα των γενεθλίων σου, σου κάνουμε δώρο 50 Fashion Pills!Τα Fashion Pills εκτός από τους πόντους έχουν πολλές εκπλήξεις & δώρα για τα μέλη της Marmalady Clothing Bar. Θα υπάρχουν ειδικές προσφορές για εσάς κατά διαστήματα.


Glitter Club Members. Tι είναι & πως μπορώ να γίνω ?
Κορίτσια την αξία των Fashion Pills δεν την σταματάμε εδώ, για εσάς που αγαπάτε πολύ την Μarmalady Clothing Bar υπάρχουν τα Glitter Club Members. Tα οποία θα έχουν Premium προσφορές, δώρα σε πόντους & αναφορά στα Social μας. Glitter Club Member γίνονται τα μέλη που έχουν φτάσει συνολικά τα 500 Fashion Pills (ανεξαρτήτως εάν τα έχετε εξαργυρώσει) .